Nu längtar vi efter att få tända alla juleljusen & att få bjuda in er till en magisk jul i magasinet.
Onsdagen den 27 november bjuder vi in till årets första julmiddag, våra kockar dukar upp en sillbuffé med 4 olika sorters sillinläggningar & 2 vegetariska . Vi gravar lax & till den serverar vi en klassisk hovmästarsås. Bagarn har bakat kavring & knäckebröd , smör & en lagrad god ost.
Varmrätten serverar vi på tallrik & du väljer mellan :
Hjort från Riksdagsmannagården med mos på skocka, äpple, potatis. Brysselkål , picklad rödlök ,rostad kavringsmul & brynt julsmör .
Bakad röding med mos på skocka, äpple, potatis . Brysselkål , picklad rödlök , rostad kavringsmul & brynt julsmör.
Rostad spetskål , hack på svamp , hasselnöt, parmesan & brynt julsmör. Mos på skocka , äpple & potatis .
Vi avslutar julmiddagen med vårt eget gottebord,
kakor , hemlagat godis, ris alá malta ,dessertostar & Mandeltårtans ostkaka som blivit en riktig klassiker & kaffe från @gringonordic.
Pris : 549:-/ person Tid : 1800
Vi har fullständiga rättigheter & serverar lokal öl från Johanneshus och naturvin från dryckesbutiken !
Datum för julen i magasinet:
November : Ons 27:e Fre 29:e Lör 30:e
December : Ons 4:e Fre 6:e Lör 7:e Ons 11:e Fre 13:e Lör 14:e Ons 18:e
Varmt välkommen Angelica & Co.För mer information & bokning Ring 0761 745005 eller mejla till info@fiola.se